INDRAWAN KUSUMA PUTRA

INDRAWAN KUSUMA PUTRA

PROFILE :

Name (Jersey) INDRAWAN KUSUMA PUTRA
Position Official Staff
Born Kendari, 23 October 1987
Height 80kg
Weight 175cm
Nationality WNI
Social